Dinsdag- en donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur
Nude yoga, alleen voor mannen. €16 per les.

Woensdagochtend van 9.30 – 11.30 uur
Yoga gekleed, voor vrouwen en mannen. €16 per les.

Voor 10 lessen vooruit betalen en 10 rittenkaart is 4 maanden geldig.

Vrijdagavond van 20.00 – 23.00 uur. Data  volgen.
Nude yoga en orgasmic yoga/ mindful masturbatie in één les, alleen voor mannen. €125 voor 5 lessen.

 

Waarom nude yoga?
Vooral omdat het gewoon lekker is. Je voelt je vrijer en bent met gelijken, brothers onder elkaar.  Je voelt nog beter de beweging en de houdingen.  Je kunt ook leren om je schaamte voor naakt zijn in het bijzijn van anderen te overwinnen. En wanneer we partner oefeningen doen, intimiteit en nabijheid voelen  met een andere man zonder dat het seksueel is. Het kan wel sensueel en erotisch zijn. Homo- hetero- bi-mannen en transgenders zijn zeer welkom.

De yogalessen op dinsdag-  en donderdagavond én woensdagochtend eindigen het laatste half uur met yoga nidra (is diepe ontspanning) en met zit meditatie, de laatste 20 minuten. Er zijn yogamatten en meditatiekussens aanwezig. Neem o.a. ter bescherming en hygiëne 2 handdoeken mee of nog beter, neem je eigen yoga mat mee. Je kunt bij mij voor €15 een yoga mat kopen.

Review

Jan: Ik heb de afgelopen jaren veel aan de lessen gehad, niet alleen door de lichamelijke inspanning, maar ook door de wijsheden die door jou werden overgebracht. En ‘last but not least’ heb ik een prachtige vriendschap overgehouden met een van jouw leerlingen.

Rachel: De Yoga les op woensdag bevalt mij goed. Ik zie er nog wel elke keer een beetje tegenop, omdat ik mezelf wat onzeker voel. Redenen: Aantal oefeningen zijn nieuw voor mij. Ik ben stijf en ik kan sommige oefeningen nog niet uitvoeren. Elke keer word ik echter weer gerust gesteld door de relaxte, prettige sfeer. Jouw manier van les geven is duidelijk, uitnodigend en luchtig.