Een voet én been massage. Beide voeten en benen natuurlijk.  Prettig en fijn als je niet de tijd hebt voor een algehele lichaams massage. Deze massage duurt dan ook precies één uur.

Eerst worden je voeten en benen gewassen in een warm voeten badje, vooral fijn in de winter als je last hebt van koude voeten. De massage stimuleert de doorbloeding in de voeten en de benen en geeft een rustgevend resultaat. De sesamolie die ik gebruik heeft een verwarmend effect. Het is ook bedoelt voor mensen met vermoeide benen en pijnlijke voeten.

Het is geen voetreflex massage maar er worden wel plekken en punten aangeraakt die soms gevoelig of pijnlijk kunnen zijn. De basis techniek is afkomstig van Thai Yoga massage, de Noad Boran en benut principes uit de yoga en de accupressuur. Het is edoch vooral gewoon erg lekker en fijn.

In mijn ervaring zijn de voeten en tenen meestal het stiefkindje van de meeste masseurs. Persoonlijk vind ik de uiteinden van het lichaam, handen, voeten en hoofd, een van de meest prettige plekken om aangeraakt te worden. Het is met name in de tenen dat de meeste zenuwen bij elkaar komen en energie banen beginnen.

Maak een afspraak via email en ervaar hoe lekker het is.
ps; van te voren je nagels knippen!