Deze massage is gebaseerd op Ayurvedische, Thaise en Yoga principes. Je ligt op de grond op een futon mat en er wordt warme, biologische, kokosnoot olie gebruikt. De totale massage duurt 1,5 uur inclusief vijf minuten stil liggen en genieten op het einde.

Het lichaam wordt gestrekt en gerekt door passieve strekkingen, passieve yogahoudingen samengaand met de uitademing. Het is een diep ontspannende massage, zeer weldadig voor lichaam en geest.

Eerst wordt met olie de rug, de nek en de schouders gemasseerd en daarna de benen. Dan volgen een aantal passieve strekkingen waarvan een aantal zittend. Vervolgens lig je op de rug en worden opnieuw de benen gemasseerd en worden de heupen geopend d.m.v. passieve strekkingen. Dan volgt de buik en de borstkas, de armen en handen en tot slot het hoofd en het gezicht. Je voelt je geheeld en vrij en thuisgekomen bij jezelf. De diepe ontspanning en het liefdevolle aangeraakt worden raken jou.

Ervaringen

PrasDe ayurvedische thaise massage van Frans was een lekker lange massage met allerlei verrassende elementen. Deze combinatie van massagetechnieken had ik niet verwacht. Tegen het einde waren mijn gedachten stil, bijna meditatief, en voelde ik me gegrond. Eenmaal thuis merkte ik dat een stuk woede had achtergelaten waar ik de laatste maanden mee rondliep en kon ik weer objectief tegen zaken aankijken.

Wybo: Hallo Frans, veel dank voor de massage dinsdag. Ik had er direct baat bij merkte ik met klarinetspelen dinsdagavond, ontspannen spieren en ademhaling maken alle verschil, en ik vond dat je het heel goed aanpakte. Graag tot een volgende keer, Wybo.

Johan: Fantastische ervaring de massage bij Frans, zeker voor herhaling vatbaar op korte termijn.