10.30 – 18.30 uur

Deze workshop wordt een paar keer per jaar op een zaterdag gegeven. Zie voor data de agenda.

In deze massage staat het aanraken van het hele lichaam centraal, inclusief bekkenbodem en genitaliën. Je gebruikt daarbij warme olie en ligt op een futon op de grond. De aanraking is zacht, liefdevol en vloeiend. Je hoeft geen ingewikkelde massagetechnieken te leren. Het is een vorm van meditatie. Je oefent met geven en met ontvangen en herkent hierin je voorkeur voor een van beiden.

Het lichaam wordt uitgenodigd zich volledig te ontspannen en tegelijkertijd kan het, de andere kant van de medaille, seksueel heel opwindend zijn, waardoor je helemaal samenvalt met jezelf; voelen en denken worden ONE. Je wordt teruggeven aan jezelf, diep verankerd en verbonden met je lichaam. Je kunt deze massage in een dag leren en hebt geen ervaring nodig met masseren.

€ 125 inclusief lunch

Reviews

Cees: Franscis stelt je snel op je gemak en de inleidende yoga oefeningen helpen daarbij. De theorie en de praktijkoefeningen gaan hand in hand en zorgen voor het beklijven van de leerervaring. Er was voldoende tijd voor iedereen om te oefenen en dat was een heerlijke, spannende en ontspannen ervaring. Ik raad het iedereen aan.

Emile: Tijdens de workshop Kashmiric tantra massage heb ik ervaren dat Franscis zijn vak verstaat. Hij legt de massage goed uit en ondersteunt zijn uitleg door het werken met een model. Hij begeleidt de workshop op een professionele manier en geeft positieve feedback zodat je optimaal kunt verkennen en ervaren hoe het is deze massage te geven en te ontvangen. De massage vindt plaats in een goede en vertrouwde omgeving en sfeer waardoor ieder zich snel op zijn gemak voelt. Dank Francis voor je inzet en voor wie je bent. Namaste.

Ian: Een goed verzorgde en speelse workshop. Franscis weet een mooie balans te vinden tussen professionaliteit en intimiteit in een sfeer van vertrouwen en veiligheid. Voor mij een grensverleggende ervaring. Dank je wel.

Willem: Het was een fijne zaterdag. Leerzaam en toch ook wel spannend op de een of andere manier. Wat de massage betreft was het een nieuwe ervaring; die seksuele energie werd wel echt voelbaar, anders dan als ik masturbeer,

Andreas: Ik vond het een ontspannen maar ook spannende en ook een leerzame dag. Alles bepalend is natuurlijk de groep. De groep was heel divers en dat maakte het dat er een open gezellige sfeer was, wel belangrijk als je uit je comfort zone gehaald wordt. Je mocht gewoon jezelf zijn en het was goed, geen verwachtingen, nergens aan hoeven te voldoen. Alleen maar je eigen energie ontdekken en genieten van wat het je bracht.

Jo: The Cashmere Tantra massage workshop was a wonderful experience. Franscis taught us about art of touching every inch of another man’s body. The workshop also focussed on letting go when receiving a massage. I highly recommend it if you want to learn about touch and are open to new experiences. 

Evert: Het was voor mij echt een openbaring zaterdag. Erg spannend in het begin, maar later totaal relaxed. Hartelijk dank.

Rob: Ogenschijnlijk eenvoudige massage. Maar het blijkt meer een soort meditatie, een aanwezigheidsmassage te zijn in contact met de ander. En dat is niet zo eenvoudig. Prettige opbouw en fijn die rust de hele dag.

Stephan: Erg fijne workshop; in mooi tempo de techniek geleerd om heel veel intimiteit in de massage te leggen waar ik naar zocht. Met en zonder massage ervaring aan te raden.

Hank: I participated in Franscis’ Tantra massage workshop from a long-felt desire to experience my body as fully and deeply as possible. The workshop gave me all I was looking for. I felt intense pleasure throughout my body. Tensions were resolved, clearing space for well-being and receptiveness. Today, a few days on, I still feel heightened sensitivity, both physically and emotionally.

Ian: Ik ben nog steeds aan het verwerken van mijn ervaring van zaterdag. Ik denk met een goed gevoel eraan terug. Het was een heel intiem en intens contact met andere deelnemers, onvoorspelbaar van tevoren, Een goede oefening voor de uitwisseling van energie.

André: In een andere trance komen door rustige, zachte vloeiende aanrakingen vanuit aandacht met liefde, jezelf ontdekken, accepteren en krachtiger worden! De vrijheid die je ervaart op zo n dag, geweldig!  Yoga vond ik geweldig erbij, en jullie gastvrijheid!  We hebben een onvergetelijke, bijzondere dag gehad en zijn blij dat jullie ons in de gelegenheid stellen dit te ervaren.

Peet: I really enjoyed your workshop and I’m glad I was able to attend. I’d like to become tantra masseur myself so I guess your workshop was the beginning of my journey. I’d like to attend more workshops of yours as I found it all very nice, intimate and relaxed at the same time.

Jerry: Ik heb geweldig genoten van deze massage workshop, en heb twee maal enorm genoten van jouw massage in een privésessie. Zowel het ontvangen als het geven van de massage heb ik als heel bijzonder ervaren, en ik ga de massage zeker nog eens toepassen bij een vriend.

Lloyd: Onder de professionele begeleiding van Franscis en zijn assistent heb ik samen met de hele groep een intense, sensuele meditatieve en erotische innerlijke ontdekkingstocht mogen beleven zowel als gever ( masseur ) en ontvanger ( cliënt ). De tantra massage workshop is een absolute aanrader voor zij, die deze ontdekkingstocht ook willen ervaren.