Bij deze massage gaat het erom plezier te hebben en voor langere tijd te genieten van seksuele opwinding. Het gaat om het opwekken van de seksuele energie en hoe deze vervolgens door het hele lichaam te sturen in plaats van te laten wegvloeien in een piek orgasme.

In TEM wordt het hele lichaam gemasseerd en dus ook de genitaliën. Dit in tegenstelling tot bijna alle andere massage technieken wordt het bekken en de bekkenbodem en dus ook de externe anus niet buitengesloten maar doen juist heel erg mee. Er rust geen taboe in het Taoïsme op erotische aanraking en op het masseren van de lingam, het mannelijk geslacht of de yoni van de vrouw, is Sanskriet en staat voor de bron van het leven en de vagina. Juist in het gebied van het bekken hebben we trauma’s opgeslagen of zijn we ooit gekwetst en vernederd.  En het werd zeker gezien als een verboden zone toen je nog een kind was. Hier wordt het geëerd en staat het centraal.

Het doel is om je hele lichaam te vullen met seksuele energie, met levensenergie, met kracht en niet om snel tot een ontlading te komen. Daardoor kun je een totaal lichaams orgasme ervaren en in een andere staat van bewustzijn geraken en kan het een spirituele ervaring zijn. En dus is het ook een tantra massage maar deze massage gaat nog een stap verder dan de Kashmirische tantra massage.

Concreet betekent dit dat de massage begint met ontspanning door een totale lichaamsmassage. Vervolgens komt meer en meer de nadruk te liggen op verschillende ‘strokes’ van de lingam en testikels of de clitoris en vagina om zo seksueel opgewonden te raken. Met behulp van de adem, en met beweging en met het aanspannen en ontspannen van de bekkenbodem spieren wordt deze energie gekanaliseerd en door het hele lichaam geleid. Bij mannen kan ook tegelijkertijd met penis strokes de prostaat worden gemasseerd en bij vrouwen de clitoris en de G-spot.

Op het einde 10 minuten stil liggen en de aandacht vestigen op de subtiele energie stromen in het lichaam in de vorm van beweging, tinteling en warmte.

“Toen ik voor de eerste keer deze massage aan den lijve ervoer ging er een wereld voor me open. Ik wist meteen dit gaat mijn leven veranderen. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek en ik voelde mij in de zevende hemel. Sindsdien is het een missie en passie om deze massage te verspreiden en ik ben ervan overtuigd dat zowel vrouwen als mannen heel veel meer zullen genieten van seks wanneer ze kennis hebben gemaakt met TEM”. FT

Ervaringen

Ronald: Hallo Francis. Mijn eerste massage (taoistic erotic massage) is goed bevallen. Ik heb mezelf daarna evenwichtig, “in balans” en rustig gevoeld.  Ik ervaarde/ voelde een prettige en rustige energie bij jou.  Daarbij een soort nuchterheid en “easy going” manier van doen. Dat maakte dat ik mezelf ontspannen en “thuis” voelde tijdens die 2 uren bij jou. Wil graag een 2e afspraak. 

Simeon: Ik ben rustig in mezelf, voel me zekerder over mijn (bi)seksualiteit en de manier waarop ik seksualiteit graag beleef: met adem, beweging en echt een connectie met iemand willen maken. Ik heb vaak gedacht dat dit voor een man een vreemde manier van seksualiteits-beleving is. Dat idee heb ik nu achter me gelaten. Ik geloof dat ik het juist als een kracht mag zien. Je zei dat de massage een goed voorspel kan zijn voor het vrijen. Dat bleek inderdaad waar. Ik heb gisteravond heerlijk gevreeën met mijn vriendin. Nou gebeurt dat gelukkig wel vaker, maar toch…

Simon: Firstly thank you for the other day I had a truly amazing time.  It’s was lovely and I felt amazing afterwards. Again to be open with you I had the best orgasm later that day that I think I have had in a very long time. There was a lot of energy there. 

Jerry: Dag Francis, dank je voor de fijne ontmoeting en massage. De middag na de massage had ik een drukke dag, maar s’avonds toen de rust weer terug kwam, voelde ik inderdaad een heerlijke energie stroming door m’n lichaam gaan, dank je.

Lloyd: Wat een pracht van een erotische reis heb ik dankzij jouw expertise tijdens de Taoistic erotic massage mogen maken. Het mooie dat ik heb ervaren is, dat ondanks het niet ejaculeren ik toch een gevoel van meerdere algehele zinnenprikkelende hoogtepunten heb mogen ervaren die veel intenser en van langere duur waren dan die ik normaliter ervaar bij een ejaculatie. Zelfs op de ochtend na de massage. Francis! Jij ziet mij zeker terug als ik weer in Nederland bent.

Michael: Thank you for a lovely connection, the tears & ability to experience my beloved again was beyond measure.