Bij deze massage gaat het erom plezier te hebben en voor langere tijd te genieten van seksuele opwinding. Het gaat om het opwekken van de seksuele energie en hoe deze vervolgens door het hele lichaam te sturen in plaats van te laten wegvloeien in een piek genitaal orgasme.

In TEM wordt het hele lichaam gemasseerd en dus ook de genitaliën. Dit in tegenstelling tot bijna alle andere meer traditionele massage technieken wordt het bekken en de bekkenbodem en dus ook de externe anus niet buitengesloten maar doen juist mee. Er rust geen taboe in het Taoïsme op erotische aanraking en op het masseren van de lingam, het mannelijk geslacht of de yoni van de vrouw, is Sanskriet en staat voor de bron van het leven en de vagina. Het hele bekken doet mee. Juist in het gebied van het bekken hebben we trauma’s opgeslagen of zijn we ooit gekwetst en vernederd.  En het werd zeker gezien als een verboden zone toen je nog een kind was. Hier wordt het geëerd en staat het centraal.

Het doel is om je hele lichaam te vullen met seksuele energie, met levensenergie, met kracht en niet om snel tot een ontlading te komen. Daardoor kun je een totaal lichaams orgasme en zelfs meerdere orgasmes ervaren.

Concreet betekent dit dat de massage begint liggend op de buik, gericht op ontspanning door een totale massage van de hele achterkant waarbij verschillende technieken worden gebruikt onder andere Thaise Yoga massage. Vervolgens liggend op de rug komt meer en meer de nadruk te liggen op verschillende ‘strokes’ van de lingam, testikels en de  bekken bodem of de vagina en clitoris om zo de seksuele energie wakker te maken.  Tevens wordt er gebruik gemaakt van de  Karsai Nei Tsang massage. Bij mannen kan ook tegelijkertijd met de penis strokes de prostaat worden gemasseerd en bij vrouwen de clitoris en de G-spot.

Het eindigt met de zogeheten “big draw” waarna je minimaal 10 minuten stil ligt en de aandacht vestigt op de subtiele energie stromen in het lichaam in de vorm van beweging, tinteling en warmte.

Wat is het verschil met de Kashmirische Tantra massage, KTM?
In TEM gaat het vooral om het opwekken en aanwakkeren van de seksuele energie en hoe zo lang mogelijk van deze energie, van seksuele opwinding te genieten. De penis strokes en vagina strokes staan centraal. Je ligt op een tafel of op een matras op de grond.
De KTM is altijd op een matrasje op de grond en is intiemer. Als masseur ben ik letterlijk dichter bij en gebruik soms mijn hele lichaam, en is er dus ook meer lichaams contact tussen gever en ontvanger.  Ook wordt in de KTM een “actievere inzet” van de ontvanger verwacht. Je maakt bewust gebruik van bepaalde vormen van ademen, van beweging, en visualisatie. Als ontvanger ben je mede regisseur van de ervaring doordat je communiceert met (weinig) woorden zodat het nog meer aansluit bij jouw wensen en verlangens.

“Toen ik voor de eerste keer deze massage aan den lijve ervoer ging er een wereld voor me open. Ik wist meteen dit gaat mijn leven veranderen. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek en ik voelde mij in de zevende hemel. Sindsdien is het een missie en passie om deze massage te verspreiden en ik ben ervan overtuigd dat zowel vrouwen als mannen heel veel meer zullen genieten van seks wanneer ze kennis hebben gemaakt met TEM”. FT

Ervaringen

Sandra en Frank: Met een warm gevoel kijken wij terug op onze ontmoeting met Franscis. Diana wist zich een paar uur gekoesterd door lieve maar gedecideerde handen. Wij voelden ons vanaf het eerste moment welkom en op ons gemak.

Ronald: Hallo Franscis. Mijn eerste massage (taoistic erotic massage) is goed bevallen. Ik heb mezelf daarna evenwichtig, “in balans” en rustig gevoeld.  Ik ervaarde/ voelde een prettige en rustige energie bij jou.  Daarbij een soort nuchterheid en “easy going” manier van doen. Dat maakte dat ik mezelf ontspannen en “thuis” voelde tijdens die 2 uren bij jou. Wil graag een 2e afspraak. 

Simeon: Ik ben rustig in mezelf, voel me zekerder over mijn (bi)seksualiteit en de manier waarop ik seksualiteit graag beleef: met adem, beweging en echt een connectie met iemand willen maken. Ik heb vaak gedacht dat dit voor een man een vreemde manier van seksualiteits-beleving is. Dat idee heb ik nu achter me gelaten. Ik geloof dat ik het juist als een kracht mag zien. Je zei dat de massage een goed voorspel kan zijn voor het vrijen. Dat bleek inderdaad waar. Ik heb gisteravond heerlijk gevreeën met mijn vriendin. Nou gebeurt dat gelukkig wel vaker, maar toch…

Grazyna 30: Ik heb het als zeer prettig ervaren. Fijn dat je achteraf nog even een mailtje stuurt om te checken. Ik kon de ontspanning absoluut nog vasthouden. Merkte ook dat mijn hart veel meer open stond om gevoel überhaupt toe te laten.  Voor mij was dit alles nieuw, maar wil dit zeker vaker gaan ervaren.”

Simon: Firstly thank you for the other day I had a truly amazing time.  It’s was lovely and I felt amazing afterwards. Again to be open with you I had the best orgasm later that day that I think I have had in a very long time. There was a lot of energy there. 

Jerry: Dag Franscis, dank je voor de fijne ontmoeting en massage. De middag na de massage had ik een drukke dag, maar s’avonds toen de rust weer terug kwam, voelde ik inderdaad een heerlijke energie stroming door m’n lichaam gaan, dank je.

Lloyd: Wat een pracht van een erotische reis heb ik dankzij jouw expertise tijdens de Taoistic erotic massage mogen maken. Het mooie dat ik heb ervaren is, dat ondanks het niet ejaculeren ik toch een gevoel van meerdere algehele zinnenprikkelende hoogtepunten heb mogen ervaren die veel intenser en van langere duur waren dan die ik normaliter ervaar bij een ejaculatie. Zelfs op de ochtend na de massage. Francis! Jij ziet mij zeker terug als ik weer in Nederland bent.

Michael: Thank you for a lovely connection, the tears & ability to experience my beloved again was beyond measure. 

Paromita: Franscis is a great masseur. In fact he is a conversationist who can talk to your body, understand it’s needs and attend to it in the most amazing way. This was my first visit. It didn’t take me long to be comfortable with him. The massage itself was spritual, threapeutic and truly relaxing. With every stretch and move, I could feel myself let go the tightness and ego. I felt so much lighter after the massage both mentally and physically. Went back home with a happy smile and I highly recommend this experience to everyone.