In deze massage gaan we nog een stapje verder. De billen en de hele bekkenbodem worden gemasseerd en aangeraakt: het perineum, de externe anus en ook de interne anus. Bij mannen dus ook een massage van de balzak en de testikels en indien wenselijk ook de prostaat. (Karsai Nei Tsang). De prostaat is vergelijkbaar met de G-spot van de vrouw.

Ik weet het is voor velen nog een taboe maar de anus is ook een erogene zone en vele mannen en vrouwen, homo, hetero, bi en transgender experimenteren met anale seks. Deze massage kan een onderdeel zijn van de TEM.

Een onderdeel van deze massage is de pelvic floor release and expansion massage. Een diepe weefsel massage om spanning en blokkades in met name het bekken en de bekkenbodem te laten smelten. De bekkenbodem is de zetel van het eerste chakra, een energiecentrum die de basis vormt voor ons gevoel van welbehagen en welbevinden. Als je werkelijk ontspannen bent in je basis, je veilig en gegrond bent gaat de rest van het lichaam mee en opent het hart zich en voelen we ons geheeld, weer heel, weer één, ONE.

Een massage van het perineum en de anus is super lekker en leidt tot een zeer diepe ontspanning. De bekkenbodem en de anus zijn een erogene zone en kan seksueel genot en opwinding geven. Massage van de prostaat leidt tot nog meer genot en is naast dat het goed is voor de gezondheid en je libido ook een manier om seksueel opgewonden te raken anders dan via de penis. Een orgasme via de prostaat of G-spot is ook mogelijk.

Het is zoals je kunt voorstellen een hele intieme massage dus des te belangrijker om goed op elkaar af te stemmen en je grenzen in de gaten te houden. Als ontvanger heb je de regie en bepaal jij wat er uiteindelijk wel en niet gebeurt. Een gesprek vooraf is dan ook noodzakelijk en ook tijdens de massage wordt verwacht dat je verbaal blijft communiceren. Daarom duurt deze massage ook 2,5 uur.

Ervaringen

Arie: Ik was deze keer wat sneller dan de vorige keer ‘terug op aarde’. Maar ik had opnieuw een geweldig gevoel; ontspanning, rust, vredigheid. Geen hoofdpijn of andere wat minder gewenste effecten. Vooral prettig te ervaren dat ontspanning op dit niveau mogelijk is. Je handen op mijn lijf geven een soort tinteling die makkelijke overgave bewerkstelligen. Niet voor niets zei ik verbaasd te zijn. Ik voel me zeer op mijn gemak bij jou en geef me heel makkelijk over aan alle houdingen die je voorstelt. Ik voel ook geen enkele reserve en dat is misschien voor mij wat ongewoon. Het klinkt allemaal wat hoogdravend maar ik weet het niet anders te formuleren. Vooral verbazing over het feit dat je handen en vingers bij mijn anus en perineum geen verzet opriepen, dat is altijd heel sterk geweest. Dank en tot een volgende keer.

Thomas: Ik voel me geweldig. De prostaat massage en anus massage waren fantastisch. Mijn prostaat is nog nooit zo lekker behandeld. De massage was heel intiem, maar wel erg prettig.

Paulo: Wow, wat een ervaring! Liefdevol en aandachtig liet Franscis voelen wat ik al die jaren gemist heb. Na een spannende voorbereidende massage kon ik mijzelf openen. Een heerlijke warmte bracht hij bij me binnen. Nogmaals heel veel dank.