Orgasmic meditation is een meditatie met behulp van de rainbow rub, één zich steeds herhalende penisstroke. Er is een gever en een ontvanger en de rollen zijn heel duidelijk gedefinieerd. Het gaat erom je seksuele energie te laten ontwaken niet met als doel om te ejaculeren maar om volledig aanwezig te zijn.

Het is een training in bewust aanwezig zijn en je focus is daar waar je de meeste sensaties voelt. Het kan leiden tot een totaal lichaams orgasme, tot een meervoudig orgasme. Aandachtig en volledig aanwezig zijn met elke vezel van je lijf, is puur ZIJN.

Deze avond is open voor mannen, gay- bi- hetero-transgender. Je kunt dus meedoen wanneer je zin en tijd hebt. Wel graag van tevoren aanmelden, alleen of met een (gelegenheids)partner.

Ervaring Stefan: Orgasmic meditation met een steeds terugkerende penisstroke is een ervaring waar je je ontspannen aan moet overgeven. Een bijzondere ervaring. 

Simon: Een volle maans party met Orgasmic meditation. Zoals altijd heel goed begeleid door Frans. Het was een bijzondere ervaring een massage met heel weinig aanraking, slechts op één plek op je lichaam en dan toch prettige sensaties in je hele lijf te krijgen. Het smaakt naar meer.