10.30 – 18.30 uur

Deze workshop wordt een paar keer per jaar gegeven. Zie voor data de agenda.

Thaise yoga massage maar dan in je nakie. Bloot, gewoon omdat het heel lekker en fijn is.

Thai yoga massage is een dynamische massage waarbij het lichaam wordt gerekt en gestrekt zoals we dat kennen uit de yoga. Het wordt ook wel yoga voor luie mensen genoemd. Tevens wordt er gebruik gemaakt van acupressuur om invloed uit te oefenen op de zogeheten energiebanen vergelijkbaar met acupunctuur of shiatsu massage. Het is net zoals in de yoga bedoelt om de balans in het lichaam te herstellen door het stimuleren van een betere energie doorstroming. Het kan dus naast dat het diep ontspannend is voor lichaam en geest ook een helende werking hebben en zelfs ziekte voorkomen.

In deze workshop richten we ons vooral op de benen en het bekken. Het gebied van 1e en 2echakra, waar ook je seksuele potentie huist. Lust, verlangen, geilheid en dit verbinden met je hart.
Het is niet moeilijk om te leren, het vereist geen voorkennis van andere massage technieken. We zullen ook technieken uit de Karsai Nei Tsang gebruiken, massage van de penis. scrotum en perineum. Als masseur gebruik je handen en voeten, maar ook knieën of de elleboog. Je ligt op een futon mat op de grond.

Mannen, homo-hetero-bi-transgender zijn allen van harte welkom.

€ 125 inclusief lunch, thee, snacks