“Using sexual energy as healing. Sexual energy is our life-force energy. When we activate it we can use it for  our healing and empowerment, for our health and well-being fi. to relax and relieve stress, to relieve pain and fear, to heal sexual wounds.” Barbara Carellas

Een onderdeel van deze workshop is de pelvic floor release and expansion massage. Een diepe weefsel massage en ook intieme massage om spanning in met name het bekken en de bekkenbodem te laten smelten. Met als doel om meer ruimte en ontspanning te creëren. Én daardoor het opwekken en de doorstroming van (seksuele) energie te bevorderen.

Een tweede onderdeel van de sexual healing workshop is mindful masturbation.
“If you don’t use it, you loose it” is een gevederde uitspraak en waar. Naarmate je minder seks hebt omdat je bijvoorbeeld single bent lijkt het alsof je er ook minder behoefte en minder zin in hebt. Je moet het als het ware onderhouden. Of aan de andere kant van het spectrum, je weet niet goed hoe om te gaan met je sterke verlangen naar seks, je voelt je de hele dag geil en aanstaan. Of je voelt je na een ejaculatie moe en vervreemd, en lijkt het alsof al je creativiteit is verdwenen. le petit mort zoals de Fransen zeggen.

Je leert om een solo seks practice te beginnen,  het vuur brandend te houden zodat het je voedt en kracht geeft. En regelmatige oefening baart kunst. Je leert om in plaats van afhankelijk te zijn van porno te vertrouwen op je eigen lichamelijke sensaties. Slechte gewoontes te veranderen in meer heilzame en bevredigende manier van masturberen. Je leert jezelf beter kennen en hoe seksuele energie werkt bij jou en hoe deze krachtige energie te regisseren en te kanaliseren. Als man kun je zelfs leren om een orgasme te scheiden van een ejaculatie en zo meervoudig orgastisch te worden. Kortom er valt nog heel veel te ontdekken over seksualiteit. We zijn nog lang niet uitgeleerd.

€ 125 inclusief lunch, snacks, thee

Review:

Xander: Het was fijn om weer op jouw plek te zijn. De dag heeft volledig aan mijn verwachtingen en behoeften voldaan. Met mijn gelegenheidspartner had ik een bonus: ervaring en klik. Al met al was het een mooie, zeer intense gebeurtenis, grensverleggend.  Nogmaals dank daar voor.

Henry: Deelname was een zeer leerzame ervaring! Ik was onder de indruk van de heldere en zorgvuldige wijze waarop Franscis met de deelnemers omging. Een voor mij nieuwe wereld ontvouwde zich. Participation was a very educational experience! I was impressed by the clear and careful way in which Francis dealt with the participants. A new world unfolded for me.

Ron: Ik kan steeds beter genieten van de geweldige sensaties in mijn lijf bij het masturberen zonder hierbij te hoeven klaar komen. Heerlijk! En dan te weten dat dit ook nog eens helend is. Fantastisch toch! Bedankt Franscis. Dit is dus “sexual healing”….

Sexual healing ONEstudio A
Sexual healing ONEstudio B