Deze Tantrische massage is eigenlijk niet eens een massage te noemen. Het is eerder een bepaalde manier van aanraken: traag, zacht, liefdevol en volledig aanwezig zijn in het hier-en-nu. Het is een vorm van meditatie wat betekent, “more being and less doing”. Met als resultaat om het lichaam en de mind op een heel diep niveau te ontspannen zodat de levensenergie, de seksuele energie vrijer kan stromen.

Het hele lichaam wordt langzaam en op een intuïtieve manier aangeraakt en dus ook de genitaliën, the lingam van de man en de yoni, de vagina bij vrouwen. Het aanraken van erogene zones en de genitaliën maakt de seksuele energie wakker.  Als je dan tegelijkertijd ontspannen kunt blijven en blijft ademen en bewegen kan het gebeuren dat het zogeheten energie lichaam het overneemt. Je valt in het lichaam, je lichaam smelt  en het denken stopt. Totale overgave en volledig zijn in het moment. En dit kan ertoe leiden dat je een totaal lichaams orgasme ervaart in plaats van een piek genitaal orgasme. Mannen kunnen hierdoor ook leren om meer controle te krijgen over hun zaadlozing.

Het verlangen naar loslaten en overgave wordt op een diep niveau gestimuleerd. Het zorgt voor een zeer weldadige ontspanning doordat de zachte en aandachtige aanraking van het hele lichaam je weer teruggeeft aan jezelf. Je voelt je weer verbonden met jezelf, krachtig en vitaal. Een met jezelf in plaats van gevangen in gedachten en druk in het hoofd. Door deze diepe ontspanning kan het ook een helende ervaring zijn die je zeker zal raken en nog dagen na de massage kan voortduren.

We beginnen met thee en even kennis maken en vragen over, wat is je diepste verlangen. De massage duurt twee uur. Er wordt warme biologische kokosnoot olie gebruikt en je ligt op een matrasje op de grond. Wees verwonderd over de magie van de aanraking.

Ervaringen:

Michael 42: Bij ONEstudio ervoer ik een orgasme zoals ik dat nog nooit in mijn leven heb gehad: zo intens, zo vol overgave aan de ander en zo diep van binnenuit. Het was goddelijk. Zoiets  kan alleen gebeuren als je je ziel en zaligheid in de handen van de ander kunt leggen. Bij Francis kan dat. Francis, dank je wel voor deze fantastische verrijking van mijn leven. Ik zou wel iedere dag willen langskomen.

Mireille: Goede ontvangst en warm welkom, met korte anamnese die het contact tussen jou als professional en mij legt. Heerlijk om in een open ruimte voor openslaande deuren midden in de zon te gaan liggen. Goed om eerst op de buik te liggen: beschermd, minder schaamte oproepend. Uitleg is helder en ‘voorbereidend’, hoewel ik vermoedde dat er meer ‘erotische’ massage aan te pas zou komen. Je handvatting, druk en ritme zijn heel mooi in balans. Grote massage bewegingen voelen openend, rustgevend. Ik bleef sterk aanwezig, geen herinneringen, geen TO DO lijst, geen associaties met het verleden, geen lijden, geen pijn. Heel veel dank en ben bereid om verder te experimenteren.

Ton: Kan het niet laten je nog hartelijk te bedanken voor wat je me allemaal hebt gegeven vanmiddag. Het was het beste cadeau voor mijzelf in lange tijden, dit ging zelfs boven genieten uit. Ik was even in de hemel door jouw massage. Ben nu net thuis moe maar mede door jouw magische handen, zeer voldaan. Kan vast lekker slapen voel me lekker loom. Het ga je goed en ik maak ik graag weer een fijne afspraak met je.

Roy: De laatste dagen erg bewust van eigen sensualiteit en denk met warme maar ook aparte gevoelens terug aan de sessie. Apart in de zin van mate waarin ik me er volledig aan over heb kunnen geven, mooi dus waarin vertrouwdheid een sleutelwoord is. Nooit van mezelf verwacht. Ook de gezamenlijke ademhaling vond ik erg bijzonder. Voor mij een uiterst sensuele en spirituele ervaring waar ik volledig in op ben gegaan en mezelf heb kunnen laten verliezen. Dank daarvoor!